Yonex Arc Saber 008

Yonex Arc Saber 008

Yonex Muscle Power 5

Yonex Muscle Power 5

Yonex Muscle Power 3

De Yonex Muscle Power 3 is 1790 en 1794. Het racket komt uit de Muscle Power serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Muscle Power 3 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Muscle Power 3 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1972 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 21,45
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1070039
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Serie Muscle Power
Materiaal Aluminum
Gewicht in Gram 93

De Yonex Muscle Power 3 bestaat uit aluminium en graphite. Het blad bestaat uit aluminium en kan daardoor beter tegen een stootje De steel van dit racket bestaat uit graphite en is daardoor flexibel. Deze flexibele steel zorgt ervoor dat u de shuttle gemakkelijk hard weg kan slaan. De Yonex Muscle Power 3 wordt bespannen geleverd in een bijpassende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Muscle Power 3
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!