Yonex V-Neck Wind Shirt U9434

Yonex V-Neck Wind Shirt U9434

Yonex Nanoray 90 DX

Yonex Nanoray 90 DX

Yonex Nanoray 70 DX

De Yonex Nanoray 70 DX is 1791 en 1795. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray 70 DX zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray 70 DX op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1967 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 77,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
N70DX
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Serie Nanoray

De Yonex Nanoray 70 DX is een frame voor de speler die graag met een strakke bespanning speelt. Een Yonex DX frame is dikker dan een normaal badmintonframe. Doordat het dikker is kan de Yonex Nanoray 70 tegen meer kilo's bespanning. De Yonex Nanoray 70 DX beschikt over speciaal geplaatste tubings. Door deze speciale plaatsing bent u nog sneller met dit badminton racket. Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray 70 DX bespannen met een BG3 (uitzonderlijk duurzame snaar) in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray 70 DX
Uw waardering