Yonex Voltric 50

Yonex Voltric 50

Bad-M Polo Clubline Blue Men

Bad-M Polo Clubline Blue Men

Yonex Nanoray 750

De Yonex Nanoray 750 is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray 750 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray 750 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 189,95
€ 134,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1410750
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 85

De Yonex Nanoray 750 is het badminton racket voor meer snelheid en power. Doordat het 'Trans-Weight System' verwerkt is in de Yonex Nanoray 750 wordt uw kracht zo snel mogelijk omgezet naar de shuttle om deze harder weg te slaan. Bestel deze Yonex Nanoray 750 en laat u verrassen door de power die u uit dit racket kunt halen.

Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray 750 naar eigen wens. U kunt hem als frame bestellen of met bespanning naar keuze.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray 750
Uw waardering