Yonex Nanoray 800

De Yonex Nanoray 800 is Stijf en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray 800 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray 800 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
€ 139,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1410800
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Paars, Zwart
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 85

De Yonex Nanoray 800 is het dunste racket uit de Yonex collectie. Het is een racket voor de gevorderde badminton speler die op zoek is naar een zeer licht en wendbaar racket. Doordat dit racket daarbij een stijve steel heeft levert u nauwelijks controle in. Bent u dus op zoek naar een licht wendbaar racket met maximale controle? Bestel dan de Yonex Nanoray 800.

Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray 800 naar eigen wens. U kunt aangeven hoe u het badminton racket wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray 800
Uw waardering