Yonex Voltric Force

Yonex Voltric Force

Yonex DUORA 7

Yonex DUORA 7

Yonex Nanoray Junior

De Yonex Nanoray Junior is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 64.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray Junior zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray Junior op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 59,95
€ 49,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1410021
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Bladhoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Geel
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 64.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 77

De Yonex Nanoray Junior is een flexibel racket met een zeer dun handvat (grip7). Dit maakt het racket erg geschikt voor jonge spelers die een goed racket willen hebben. Het racket heeft een lengte van 64,5 cm. Dit racket komt uit de Nanoray serie van Yonex. In deze badmintonracketlijn voor de beginnend-, gevorderd- en wedstrijdbadmintonner, zitten rackets voor spelers die het racket snel willen kunnen bewegen. Afhankelijk van de speelsterkte kiest u het juiste racket.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray Junior
Uw waardering