Yonex Replica Racket Tas 6626 Rood

Yonex Replica Racket Tas 6626 Rood

Victor Multithermobag Supreme 9307 Blauw

Victor Multithermobag Supreme 9307 Blauw

Yonex Voltric 5 Blauw

De Yonex Voltric 5 Blauw is 1790 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 5 Blauw zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 5 Blauw op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1408012
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Materiaal Graphite
Gewicht in Gram 87

Het standaard model in de Yonex Voltric serie is de Yonex Voltric 5. De Yonex Voltric 5 heeft het bekende Tri-Voltage Systeem, wat zorgt voor een harde smash. Maar doordat dit badmintonframe ook een flexibele steel heeft kunt u ook gemakkelijk een harde clear slaan. Bent u dus op zoek naar een allround / aanvallend frame waar u ook gemakkelijk een harde clear kunt slaan? Koop dan deze Yonex Voltric 5! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 5 standaard bespannen met een BG3 en bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 5 Blauw
Uw waardering