Tubings AC-ET2EX Goud

Tubings AC-ET2EX Goud

Yonex Voltric 1 Lin Dan Special

Yonex Voltric 1 Lin Dan Special

Yonex Voltric 7 Lin Dan Special

De Yonex Voltric 7 Lin Dan Special is 1790 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric 7 Lin Dan Special zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric 7 Lin Dan Special op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 79,95
Special Price € 69,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
V-LTD
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex

De Yonex Voltric 7 Lin Dan Special is de nieuwste versie van Lin Dan voor de allround / aanvallende speler . Doordat het racket een medium flexibele steel heeft, ondersteunt het nagenoeg iedere badmintonslag. De Yonex Voltric 7 Lin Dan Special heeft een licht gewicht van ongeveer 83 gram en geeft daardoor meer power aan uw slagen. Bent u dus op zoek naar een allround / aanvallend frame? Koop dan nu de Yonex Voltric 7 Lin Dan Special! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric 7 Lin Dan Special standaard bespannen met een BG55 en een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric 7 Lin Dan Special
Uw waardering