Victor Trainer 135

Victor Trainer 135

Yonex Mens Polo 10218EX White

Yonex Mens Polo 10218EX White

Yonex Voltric Lite Blue/Black

De Yonex Voltric Lite Blue/Black is 1789 en 1793. Het racket komt uit de 2154 serie van Yonex en heeft een lengte van 67 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Voltric Lite Blue/Black zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Voltric Lite Blue/Black op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 55,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4549317690550
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Frame lengte in cm 67

De Yonex Voltric Lite Blue/Black is een zeer populair frame uit de Voltric collectie. Doordat het racket een flexibele steel heeft, kun je gemakkelijker een 'clear' slaan. De Yonex Voltric Lite Blue/Black is een 'head heavy' racket en heeft een gewicht van ongeveer 83 gram. Bent u op zoek naar een aanvallend frame? Koop dan nu de Yonex Voltric Lite Blue/Black! Badmintonplanet levert de Yonex Voltric Lite Blue/Black standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Voltric Lite Blue/Black
Uw waardering