Babolat Prime Lite

Babolat Prime Lite

Babolat Prime Essential

Babolat Prime Essential

Babolat I-Pulse Essential

De Babolat I-Pulse Essential is Flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat I-Pulse Essential zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat I-Pulse Essential op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 59,95
€ 54,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601325
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Grijs, Wit
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht frame in U 3U
Gewicht in Gram 84

Hier kunt u de Babolat I-Pulse Essential bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 84 gram. De Babolat I-Pulse Essential is een even balanced racket met een flexibele steel. Het racket is geschikt voor allround spelers die wat meer power willen hebben om een goede 'clear' te slaan. Badmintonplanet levert de Babolat I-Pulse Essential standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat I-Pulse Essential
Uw waardering