Babolat I-Pulse Essential

Babolat I-Pulse Essential

Babolat Satelite Blast

Babolat Satelite Blast

Babolat Prime Essential

De Babolat Prime Essential is Flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat Prime Essential zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat Prime Essential op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 49,95
€ 45,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601362
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Wit
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht frame in U 3U
Gewicht in Gram 85

Hier kunt u de Babolat Prime Essential bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 85 gram. De Babolat Prime Essential is een even balanced racket met een flexibele steel. Het is een allround racket voor spelers die op zoek zijn naar meer power. Badmintonplanet levert de Babolat Prime Essential standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Prime Essential
Uw waardering