Babolat I-Pulse Power

Babolat I-Pulse Power

Babolat Prime Power

Babolat Prime Power

Babolat I-Pulse Lite

De Babolat I-Pulse Lite is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat I-Pulse Lite zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat I-Pulse Lite op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 59,95
€ 54,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601326
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Grijs, Wit
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 83

Hier kunt u de Babolat I-Pulse Lite bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 83 gram. De Babolat I-Pulse Lite is een head light racket met een medium flexibele steel. Dit zorgt ervoor dat het racket snel beweegbaar is en daarnaast een goede balans heeft tussen power en controle.. Badmintonplanet levert de Babolat I-Pulse Lite standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat I-Pulse Lite
Uw waardering