Babolat X-feel Lite

Babolat X-feel Lite

Babolat I-Pulse Lite

Babolat I-Pulse Lite

Babolat I-Pulse Power

De Babolat I-Pulse Power is Extra flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat I-Pulse Power zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat I-Pulse Power op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 69,95
€ 62,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601324
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Grijs, Wit
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra flexibel
Gewicht frame in U 3U
Gewicht in Gram 86

Hier kunt u de Babolat I-Pulse Power bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 86 gram. De Babolat I-Pulse Power is een even balanced racket met een extra flexibele steel. Dit zorgt ervoor dat het racket allround is en daarnaast extra veel power geeft om een goede 'clear' te slaan. Badmintonplanet levert de Babolat I-Pulse Power standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat I-Pulse Power
Uw waardering