Babolat Prime Essential

Babolat Prime Essential

Babolat Prime Blast

Babolat Prime Blast

Babolat Satelite Blast

De Babolat Satelite Blast is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat Satelite Blast zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat Satelite Blast op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 129,95
€ 109,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601316
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Wit, Zwart
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht frame in U 3U
Gewicht in Gram 88

Hier kunt u de Babolat Satelite Blast bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 88 gram. De Babolat Satelite Blast is een badmintonracket met een 'head heavy' balans en met een stijve steel. Dit zorgt ervoor dat het racket voornamelijk geschikt is voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar meer controle en nauwkeurigheid in de slagen. Bij de Babolat Satelite Blast kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Badmintonplanet levert de Babolat Satelite Blast met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Satelite Blast
Uw waardering