Babolat Satelite Blast

Babolat Satelite Blast

Babolat I-Pulse Blast

Babolat I-Pulse Blast

Babolat Prime Blast

De Babolat Prime Blast is Extra flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat Prime Blast zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat Prime Blast op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 49,95
€ 45,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601360
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Wit
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra flexibel
Gewicht frame in U 3U
Gewicht in Gram 83

Hier kunt u de Babolat Prime Blast bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 83 gram. De Babolat Prime Blast is een head heavy racket met een extra flexibele steel. Het is een racket voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar extra power om een goede 'clear' te slaan. Badmintonplanet levert de Babolat Prime Blast standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Prime Blast
Uw waardering