Babolat Prime Blast

Babolat Prime Blast

Babolat X-feel Blast

Babolat X-feel Blast

Babolat I-Pulse Blast

De Babolat I-Pulse Blast is Extra flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat I-Pulse Blast zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat I-Pulse Blast op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 69,95
€ 62,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601323
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Grijs, Roze, Wit
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra flexibel
Gewicht frame in U 3U
Gewicht in Gram 85

Hier kunt u de Babolat I-Pulse Blast bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 85 gram. De Babolat I-Pulse Blast is een head heavy racket met een extra flexibele steel. Het racket is geschikt voor aanvallende spelers die extra power willen hebben om een goede 'clear' te slaan. Badmintonplanet levert de Babolat I-Pulse Blast standaard bespannen met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat I-Pulse Blast
Uw waardering