Babolat I-Pulse Blast

Babolat I-Pulse Blast

Babolat X-feel Power

Babolat X-feel Power

Babolat X-feel Blast

De Babolat X-feel Blast is Extra Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat X-feel Blast zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat X-feel Blast op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 184,95
€ 129,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601339
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Oranje, Rood, Zwart
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra Stijf
Gewicht in Gram 88

Hier kunt u de Babolat X-feel Blast bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 88 gram. De Babolat X-feel Blast is een head heavy racket met een extra stijve steel. Het racket is geschikt voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar erg veel controle en nauwkeurigheid in de slagen. Bij de Babolat X-feel Blast kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice. Badmintonplanet levert de Babolat X-feel Blast met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat X-feel Blast
Uw waardering