Babolat X-feel Blast

Babolat X-feel Blast

Babolat Shadow Spirit Women

Babolat Shadow Spirit Women

Babolat X-feel Power

De Babolat X-feel Power is Extra Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat X-feel Power zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat X-feel Power op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 174,95
€ 139,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601340
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Zilver, Zwart
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Extra Stijf
Gewicht frame in U 4U
Gripmaat G4
Gewicht in Gram 87

Hier kunt u de Babolat X-feel Power bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 87 gram. De Babolat X-feel Power is een badmintonracket met "even balanced" balans en heeft een extra stijve steel. Het racket is geschikt voor allround spelers die op zoek zijn naar erg veel controle en nauwkeurigheid in de slagen. Bij de Babolat X-feel Power kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Badmintonplanet levert de Babolat X-feel Power met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat X-feel Power
Uw waardering