Yonex Astrox 6

Yonex Astrox 6

Babolat X-feel Origin Essential

Babolat X-feel Origin Essential

Babolat X-feel Origin Power

De Babolat X-feel Origin Power is Stijf en Head light. Het racket komt uit de serie van Babolat en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Babolat X-feel Origin Power zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Babolat X-feel Origin Power op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 114,95
€ 97,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
601357
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Grijs, Zwart
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 85

Hier kunt u de Babolat X-feel Origin Power bestellen. Zonder bespanning heeft dit racket een gewicht van 85 gram. De Babolat X-feel Origin Power is een head light racket met een stijve steel. Het racket is geschikt voor verdedigende spelers die op zoek zijn naar controle en nauwkeurigheid in de slagen. Bij de Babolat X-feel Origin Power kunt u zelf kiezen welke bespanning u in het racket wilt. Als de gewenste bespanning niet tussen de opties staat, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice. Badmintonplanet levert de Babolat X-feel Origin Power met een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat X-feel Origin Power
Uw waardering