Yonex Tracksuit 50072EX Rood / Zwart

Yonex Tracksuit 50072EX Rood / Zwart

Victor SH-A960 DF

Victor SH-A960 DF

Yonex Astrox 6

De Yonex Astrox 6 is Flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 6 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 6 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 89,95
€ 59,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1430100

De Yonex Astrox 6 is een makkelijk spelend racket dat uw gehele spel ondersteunt. De flexibele steel zorgt ervoor dat u de clear gemakkelijk kunt slaan en de gewichtsverdeling in het midden verbetert zowel de smash alsmede een snelle slagenwisseling. Het innovatieve Rotational Generator System is speciaal ontwikkeld om het hedendaagse spel te optimaliseren. Door de verhoogde snelheid van het spel is het steeds belangrijker om een harde en scherpe smash te slaan en dat is nu precies wat deze technologie ondersteunt.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 6 standaard bespannen zonder rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 6
Uw waardering