Dunlop Biomimetic II Tour XL

Dunlop Biomimetic II Tour XL

Dunlop Graviton 8.4 XL

Dunlop Graviton 8.4 XL

Dunlop Biomimetic II Ultimate XL

De Dunlop Biomimetic II Ultimate XL is 1790 en 1795. Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Biomimetic II Ultimate XL zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Biomimetic II Ultimate XL op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 149,95
Regular Price € 119,95
Special Price € 94,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113469
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Dunlop
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Japanese H M Carbon

De Dunlop Biomimetic II Ultimate XL komt uit de Dunlop Biomimetic serie. De Dunlop Biomimetic serie is de topserie van Dunlop. De Biomimetic rackets beschikken over een aeroskin laag. Dit zorgt voor minder luchtweerstand en het racket valt daardoor nog meer op. De Dunlop Biomimetic II Ultimate XL is extra head light en heeft daarbij een flexibele steel. Deze flexibele steel heeft als voordeel dat u veel kracht aan de shuttle mee kunt geven. Badmintonplanet levert de Dunlop Biomimetic II Ultimate XL bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Biomimetic II Ultimate XL
Uw waardering