Dunlop Biomimetic II Ultimate XL

Dunlop Biomimetic II Ultimate XL

Dunlop Predator 50

Dunlop Predator 50

Dunlop Graviton 8.4 XL

De Dunlop Graviton 8.4 XL is 1790 en 1794. Het racket komt uit de serie van Dunlop en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Dunlop Graviton 8.4 XL zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Dunlop Graviton 8.4 XL op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1966 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
Regular Price € 109,95
Special Price € 89,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
113496
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Dunlop
Materiaal Japanese H M Carbon
Gewicht in Gram 84

Bestel hier de Dunlop Graviton 8 4 XL. De Dunlop Graviton 8 4 XL is het een licht gewicht badminton racket uit de Dunlop collectie. Het racket weeg slechts 84 gram. De Dunlop Graviton 8 4 XL is ervoor de allround speler. De gewichtsverdeling ligt namelijk in het midden van het racket. Het racket beschikt ook over een medium flexibele steel, zodat u de shuttle goed achterin kunt slaan. Badmintonplanet levert de Dunlop Graviton 8 4 XL bespannen in een bijpassende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dunlop Graviton 8.4 XL
Uw waardering