FZ Forza Graphite Light 8U Fiery

FZ Forza Graphite Light 8U Fiery

FZ Forza Precision 1000 Zwart

FZ Forza Precision 1000 Zwart

FZ Forza Graphite Light 8U White

De FZ Forza Graphite Light 8U White is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Light serie van Fz Forza en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Graphite Light 8U White zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Graphite Light 8U White op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 99,95
€ 74,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
302425-1
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Wit
Serie Light
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 68

Hier kunt u de FZ Forza Graphite Light 8U White bestellen, een zeer lichtgewicht racket. Het racket heeft een medium flexibele steel en een 'head heavy' gewichtsverdeling. Deze combinatie zorgt ervoor dat u extra ondersteuning krijgt voor het aanvallende spel en dat u een goede balans heeft tussen power en controle in uw slagen. Het speciale van dit racket is het totale gewicht van 68gram, waarmee u uw racket nog sneller kunt bewegen! Dus wilt u een keer één van de lichtste badmintonrackets op de markt kopen? Probeer dan nu deze FZ Forza Graphite Light 8U White.

Badmintonplanet levert de FZ Forza Graphite Light 8U White standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Graphite Light 8U White
Uw waardering