FZ Forza Graphite Light 8U White

FZ Forza Graphite Light 8U White

FZ Forza Supreme 4000

FZ Forza Supreme 4000

FZ Forza Precision 1000 Zwart

De FZ Forza Precision 1000 Zwart is Flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Precision serie van Fz Forza en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Precision 1000 Zwart zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Precision 1000 Zwart op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 55,95
€ 35,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
302369
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Zilver, Zwart
Serie Precision
Maximale bespankracht in KG 12
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 86

Hier kunt u de FZ Forza Precision 1000 Zwart bestellen, een mooi allround badmintonracket. De FZ Forza Precision 1000 Zwart heeft een 'even balance' gewichtsverdeling en een flexibele steel. Dit is een ideale combinatie voor allround spelers die op zoek zijn naar een badmintonracket met iets meer power. Het racket heeft een gewicht van 86 gram. Een zeer geschikt racket voor alle beginnende of recreatieve badmintonners.

Badmintonplanet levert de FZ Forza Precision 1000 Zwart standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Precision 1000 Zwart
Uw waardering