FZ Forza Precision 1000 Zwart

FZ Forza Precision 1000 Zwart

FZ FORZA Haldur Pants Men

FZ FORZA Haldur Pants Men

FZ Forza Supreme 4000

De FZ Forza Supreme 4000 is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de serie van Fz Forza en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Supreme 4000 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Supreme 4000 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 84,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
302447
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Roze
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 83

Hier kunt u de FZ Forza Supreme 4000 bestellen, een mooi allround racket. De FZ Forza Supreme 4000 heeft een medium flexibele steel en een 'even balanced' gewichtsverdeling. Deze combinatie is voornamelijk geschikt voor allround spelers die op zoek zijn naar een goede balans tussen power en controle in de slagen. Het badmintonracket heeft daarnaast ook een mooi gemiddeld gewicht van ongeveer 83 gram.

Badmintonplanet levert de FZ Forza Supreme 4000 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Supreme 4000
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!