FZ Forza Light Air 74 V2 groen

FZ Forza Light Air 74 V2 groen

Victor Auraspeed 90S

Victor Auraspeed 90S

FZ Forza Light Air 74 roze

De FZ Forza Light Air 74 roze is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de Power serie van Fz Forza en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de FZ Forza Light Air 74 roze zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je FZ Forza Light Air 74 roze op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 99,95
Regular Price € 79,95
Special Price € 49,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
302596-pink
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Fz Forza
Bladvorm Isometrisch
Kleur Roze, Wit
Serie Power
Maximale bespankracht in KG 12
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 76

Bestel nu deze FZ Forza Light Air 74. Dit zwart met roze racket ziet er zeer goed uit en speelt fantastisch. Het zeer lage gewicht van 76 gram zorgt ervoor dat dit racket zeer ligt aanvoelt. Het balanspunt van het racket ligt in het midden waardoor u het racket dus zowel snel kunt bewegen alsmede genoeg power uit u slagen te halen. Verder zorgt de gemiddelde stijfheid voor een mooie combinatie tussen controle en power. Bent u dus op zoek naar een zeer ligt racket dat al u slagen ondersteunt dan is dit Forza racket uitermate geschikt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FZ Forza Light Air 74 roze
Uw waardering