FZ Forza Light Air 74 roze

FZ Forza Light Air 74 roze

Carlton Kinesis 80S

Carlton Kinesis 80S

Victor Auraspeed 90S

De Victor Auraspeed 90S is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Auraspeed serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Auraspeed 90S zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Auraspeed 90S op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 209,95
€ 148,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
113690
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen, Paars, Zwart
Serie Auraspeed
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 82

Hier kunt u de Victor Auraspeed 90S bestellen. De rackets uit de nieuwe Auraspeed serie zijn iets stijf en even balanced / iets head light. Deze rackets staan bekend om de snelheid tijdens de rallies. De Victor Auraspeed 90S heeft een aantal nieuwe technologieën, waarvan één de 'Hard Cored Technology' is. Dit zorgt ervoor dat de juiste stijfheid in het frame wordt gebracht, waardoor het racket de grootst mogelijke nauwkeurigheid biedt. Daarnaast heeft dit racket twee nieuwe technologieën (Rebound Transition Construction en Sonic Rebound Technology) waardoor de snelheid van de terugslag van het racket wordt geoptimaliseerd. Hierdoor biedt de Victor Auraspeed 90S meer power en snellere slagen. Het racket biedt alles wat een SPEED racket zou moeten bieden. De Auraspeed rackets worden momenteel onder andere gebruikt door GOH V Shem en Lee Yang. 

Badmintonplanet levert de Victor Auraspeed 90S (3U/G5) naar eigen wens. U kunt aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Auraspeed 90S
Uw waardering