Victor Atomos 600

Victor Atomos 600

Victor Victec Control

Victor Victec Control

Victor Atomos 500

De Victor Atomos 500 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Atomos 500 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Atomos 500 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 31,95
€ 24,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
108305
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zilver, Zwart
Materiaal Aluminum, Carbon
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 95

Hier kunt u de Victor Atomos 500 bestellen, een badmintonracket met een grafieten steel en een alumininium racketblad. Met een extra 'head heavy' balanspunt en een medium flexibele steel, is dit racket geschikt als robuust badmintonracket voor de beginnende speler. Het racket kan bespannen worden tot maximaal 8 kg en heeft een gewicht van ongeveer 95 gram.

Badmintonplanet levert de Victor Atomos 500 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Atomos 500
Uw waardering