Victor Atomos 500

Victor Atomos 500

Victor Nylon Shuttle 400 Wit

Victor Nylon Shuttle 400 Wit

Victor Victec Control

De Victor Victec Control is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de Victec serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Victec Control zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Victec Control op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 64,95
€ 49,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4005543121027
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Zwart
Serie Victec
Maximale bespankracht in KG 10
Gewichtsverdeling Head light
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 87

Bestel hier de Victor Victec Control. Dit gele badmintonracket heeft een dun frame, waardoor deze gemakkelijker door de lucht vliegt. Het racketblad is uitgerust met een grotere sweet spot, waardoor het makkelijker is om de shuttle goed te raken. De Victor Victec Control heeft een 'head light' balanspunt en een medium flexibele steel. Hierdoor is het racket zeer goed hanteerbaar en biedt het een goede mix tussen power en controle. De Victor Victec Control heeft een gewicht van ongeveer 87 gram en kan bespannen worden tot maximaal 10 kg. 

Badmintonplanet levert de Victor Victec Control standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Victec Control
Uw waardering