VICTOR Auraspeed 80X

De VICTOR Auraspeed 80X is Stijf en Even balanced, Head light. Het racket komt uit de Auraspeed serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de VICTOR Auraspeed 80X zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je VICTOR Auraspeed 80X op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13.5 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 179,95
€ 138,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
113680

De Victor Auraspeed 80X is een topracket uit de zeer populaire Auraspeed lijn. Het racket beschikt over nagenoeg alle technische innovaties die Victor in huis heeft. Zo zorgt de HARD CORED TECHNOLOGY ervoor dat het racket stevig kan blijven zonder dat het blad en steel breed hoeft te zijn zodat de luchtweerstand geminimaliseerd wordt. De R.T.C. technologie staat garant voor meer impact op de shuttle zonder dat dit de controle nadelig beïnvloed. Het PYROFIL materiaal is zeer licht en toch ontzettend sterk. Hierdoor kan er genoeg van dit materiaal in het racket verwerkt worden zodat de impact op uw lichaam verkleint wordt.

De Victor Auraspeed 80X is verder een gemiddeld stijf racket met een verhoogd balanspunt. Dit is combinatie met de verwerkte technische innovaties zorgt voor een racket dat uitermate geschikt is voor de gevorderde speler met een allround spel, die veel controle over de shuttle wil hebben.  

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VICTOR Auraspeed 80X
Uw waardering