Yonex Nanoflare 700 Rood

Yonex Nanoflare 700 Rood

VICTOR Auraspeed 80X

VICTOR Auraspeed 80X

Yonex Nanoflare 700 Blauw Groen

De Yonex Nanoflare 700 Blauw Groen is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoflare serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoflare 700 Blauw Groen zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoflare 700 Blauw Groen op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 189,95
€ 139,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1412000
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Halve rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Groen
Serie Nanoflare
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 80

Yonex Nanoflare 700 Blauw Groen, met gratis hoes.

De Nanoflare rackets van Yonex hebben de voordelen van een head-light racket. Het gevoel en de racketsnelheid. Klassieke head-light rackets missen echter shuttlesnelheid en echte power. Dit is veel meer te vinden in een head-heavy racket. Maar door de nieuwe technologieën van Yonex is het merk er in geslaagd om dit toch voor elkaar te krijgen.

Het blad van het racket is door een nieuwe grafiet legering veel veerkrachtiger dan voorheen mogelijk was. Daardoor maakt het racket het mogelijk om veel meer power en toch controle te generen. Dit zorgt ook voor veel meer gevoel bij het raken van de shuttle en minder impact op de arm bij het slaan van de shuttle.

De steel /shaft van het racket is extra dun terwijl het blad juist wat breder is dan je gewend bent bij topframes. Alles is er aan gedaan om een nieuwe generatie head-light rackets in de markt te zetten. 

Het racket is leverbaar in twee kleuren. De rode en deze blauw met groene variant.

Badmintonplanet levert de Yonex Nanoflare 700 naar eigen wens. U kunt hem hieronder als frame bestellen of met bespanning.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoflare 700 Blauw Groen
Uw waardering