Yonex Astrox 99

Yonex Astrox 99

Victor Jetspeed S 03H

Victor Jetspeed S 03H

Victor Hypernano X 900X

De Victor Hypernano X 900X is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Hypernano X serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Hypernano X 900X zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Hypernano X 900X op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 14 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 279,95
€ 169,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
113391
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Groen, Zwart
Serie Hypernano X
Maximale bespankracht in KG 14
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 88

Dit Victor Hypernano X900X racket is voorzien van de Hypernano X technologie. De Hypernano X racket serie biedt maximale nauwkeurigheid in de aanval en bieden een uitzonderlijke controle. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen aanval en verdediging. De Hypernano X serie is voorzien van een dunnere steel voor een hogere bewegingssnelheid, met behoud van evenwicht. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal in dit Victor Hypernano X900X racket wordt de luchtweerstand geminimaliseerd, biedt het uitstekende veerkracht en racketsnelheid. De Victor Hypernano X900X is een even balanced racket, speciaal ontworpen voor de allround spelers. Het frame van het racket is extra verstevigd, zodat de torsie van het racket verminderd wordt. De steel is stijver, waardoor u veel controle heeft met de Hypernano X900X. Het racket kan bespannen worden tot 14 kg.

Let op: Dit artikel is een one-shot collectie.

Badmintonplanet levert de Victor Hypernano X 900X naar uw wens. U kunt aangeven met welke snaar en aantal kilo's u het racket wilt laten bespannen. Staat de gewenste snaar er niet tussen, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Hypernano X 900X
Uw waardering