Yonex Astrox 9

Yonex Astrox 9

Victor Hypernano X 900X

Victor Hypernano X 900X

Yonex Astrox 99

De Yonex Astrox 99 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 99 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 99 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 219,95
€ 169,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1430010
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Oranje, Zwart
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 83

Hier kunt u de Yonex Astrox 99 bestellen. Topspelers gesponsord door Yonex hebben met dit racket gespeeld op het WK Badminton van 2018. Het racket is bedoeld voor de gevorderde/professionele speler en biedt meer power bij elke slag.

In de Astrox 99 wordt gebruik gemaakt van een nieuw soort grafiet in het hele racket, namelijk NAMD. Het grootste verbeterpunt van dit nieuwe materiaal is dat de steel sneller terugschiet op het moment van slaan, zodat er hogere snelheden bereikt kunnen worden met de smashes. Juist omdat het hele racket met dit materiaal is gemaakt, wordt de contacttijd met de shuttle verdubbeld, waardoor de slagen explosiever zijn dan ooit. 

De Yonex Astrox 99 is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash. Het racket heeft daarnaast ook een zeer dunne steel, waardoor het racket nog aerodynamischer door de lucht vliegt.

De Yonex Astrox 99 heeft een zeer gave kleurstelling met zijn oranje en zwarte kleur. De kleurstelling van dit racket is gebaseerd op de kracht en de energie van de zon. De rode tinten wordt gelinkt aan de krachtige en explosieve vlammen rondom het oppervlak van de zon. Het racket is gemaakt van het beste grafiet, namelijk High Modulus Graphite. Met haar 'head heavy' balanspunt is dit racket geschikt voor de aanvallende spelers die graag extra power in de smashes willen. De stijve steel biedt badmintonners zeer veel controle tijdens de rallies.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 99 onbespannen in een bijpassende rackethoes. U kunt aangeven met welke snaar en hoeveel kilo u dit racket wenst te ontvangen. Staat uw gewenste snaar er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 99
Uw waardering