Yonex Astrox 5FX

Yonex Astrox 5FX

Yonex Astrox 99

Yonex Astrox 99

Yonex Astrox 9

De Yonex Astrox 9 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 9 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 9 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 129,95
€ 82,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1430107
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zwart
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 85

De Yonex Astrox 9 is een allround racket dat uw gehele spel ondersteunt. De stiijve steel zorgt ervoor dat u meer controle heeft over de shuttle en deze nauwkeuriger kunt plaatsen. De gewichtsverdeling in de top verbetert de smash, maar dit racket ondersteunt ook een snelle slagenwisseling. Het innovatieve Rotational Generator System is speciaal ontwikkeld om het hedendaagse spel te optimaliseren. Door de verhoogde snelheid van het spel is het steeds belangrijker om een harde en scherpe smash te slaan en dat is nu precies wat deze technologie ondersteunt. Dus bent u op zoek naar een echt allround racket dan raden wij van harte dit frame aan.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 9 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 9
Uw waardering