Yonex Astrox 55

Yonex Astrox 55

Yonex Astrox 9

Yonex Astrox 9

Yonex Astrox 5FX

De Yonex Astrox 5FX is Flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 5FX zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 5FX op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 89,95
€ 74,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1430098
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Zwart
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 73

De Yonex Astrox 5FX is een makkelijk spelend racket dat uw gehele spel ondersteunt. De hi-flexibele steel zorgt ervoor dat u de clear gemakkelijk kunt slaan en de gewichtsverdeling in de top van het racket verbetert de snelheid en kracht van de smash. Het innovatieve Rotational Generator System is speciaal ontwikkeld om het hedendaagse spel te optimaliseren. Door de verhoogde snelheid van het spel is het steeds belangrijker om een harde en scherpe smash te slaan en dat is nu precies wat deze technologie ondersteunt.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 5FX standaard bespannen zonder rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 5FX
Uw waardering