Yonex Astrox 22

Yonex Astrox 22

Yonex Astrox 5FX

Yonex Astrox 5FX

Yonex Astrox 55

De Yonex Astrox 55 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 55 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 55 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 149,95
€ 107,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1430015
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Zilver, Zwart
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 78

Bestel hier nu de Yonex Astrox 55. Dit racket zorgt ervoor dat smash returns en verdedigende lobs makkelijker gespeelt kunnen worden. Ook kunnen service returns dieper gespeeld worden en komen lobs hoger en dieper.

Het racket is gemaakt van het beste grafiet, namelijk High Modulus Graphite. Met haar 'head heavy' balanspunt is dit racket geschikt voor de aanvallende spelers die graag extra power in de smashes willen. De medium flexibele steel zorgt ervoor dat het racket een goede balans biedt tussen power en controle.

De Yonex Astrox 55is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 55 standaard onbespannen in een bijpassende rackethoes. U kunt aangeven met welke snaar en hoeveel kilo u dit racket wenst te ontvangen. Staat uw gewenste snaar er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 55
Uw waardering