Yonex DUORA 8XP

Yonex DUORA 8XP

Yonex Astrox 55

Yonex Astrox 55

Yonex Astrox 22

De Yonex Astrox 22 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 22 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 22 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 139,95
€ 102,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1430115
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Grijs, Zwart
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 68

De Yonex Astrox 22 is een allround racket dat uw gehele spel ondersteunt. De stijve steel zorgt ervoor dat u meer controle heeft over de shuttle en deze beter kunt plaatsen. De gewichtsverdeling in de top verbetert de smash, maar dit racket ondersteunt ook een snelle slagenwisseling. Het innovatieve Rotational Generator System is speciaal ontwikkeld om het hedendaagse spel te optimaliseren. Door de verhoogde snelheid van het spel is het steeds belangrijker om een harde en scherpe smash te slaan en dat is nu precies wat deze technologie ondersteunt. Dus bent u op zoek naar een echt allround racket dan raden wij van harte dit frame aan. Het bijzondere aan dit Astrox racket is dat deze nu slechts een gewicht heeft van 68 gram! Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 22 standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 22
Uw waardering