Yonex DUORA 10 LT

Yonex DUORA 10 LT

Yonex Astrox 22

Yonex Astrox 22

Yonex DUORA 8XP

De Yonex DUORA 8XP is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 8XP zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 8XP op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 15.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 199,95
€ 142,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1420800
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Rood, Zwart
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 15.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 88

Bestel nu de Yonex Duora 8XP hier. De Yonex Duora 8XP is een uniek racket. Het is een badminton frame van Yonex met 2 verschillende zijdes. De ene kant (het box-frame) gebruikt u voor meer power bij forehand slagen. De andere kant (het aerodynamisch-frame ) gebruikt u voor snelheid en extra snelle repulsie bij backhand slagen.

De reden achter de ontwikkeling van dit badminton frame is dat er een groot verschil is tussen contact en snelheid tussen backhand en forehand slagen. De Duora serie van Yonex zorgt ervoor dat u deze verschillen optimaal kunt benutten, in plaats van dat u er last van heeft. U heeft nu een ideale shuttle controle bij forehand slagen en het frame zorgt voor de ideale kick bij backhandslagen.

De Duora 8XP kan hogere snarenspanningen aan tot wel 15,5 kilogram.

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 8 naar eigen wens, u kunt aangeven of u het racket bespannen of onbespannen wilt ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 8XP
Uw waardering