Wilson Pro Overgrip Perforated 3 pack Wit

Wilson Pro Overgrip Perforated 3 pack Wit

Yonex DUORA 8XP

Yonex DUORA 8XP

Yonex DUORA 10 LT

De Yonex DUORA 10 LT is Stijf en Even balanced. Het racket komt uit de Duora serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex DUORA 10 LT zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex DUORA 10 LT op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 12.5 kilo. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 229,95
€ 144,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
1421005LT
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Roze, Zwart
Serie Duora
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 83

Bestel hier nu de Yonex Duora 10 LT. De Yonex Duora 10 LT is afgeleid van het alom bekende Yonex Duora 10 racket, uitgerust met de Duora technologie. De ene platte/vlakke kant (het box-frame) gebruikt u voor power bij forehand slagen. Deze kant houdt de shuttle net wat langer vast, waardoor u meer controle heeft. De andere scherpe/schuine kant (het aerodynamisch-frame) gebruikt u voor snelheid en extra snelle repulsie bij backhand slagen. Deze twee verschillende kanten vormen met elkaar het perfecte racket met een optimale afwisseling tussen power, controle en explosiviteit.

Waar de Yonex Duora 10 voornamelijk gericht is op de oudere, mannelijke badmintonners richt deze Yonex Duora 10 LT zich nu op de jongere spelers en de dames. Dankzij het gebruikte 'Vibslayer Carbon' worden de schokken tijdens het slaan beter geabsorbeerd, zodat er minder trillingen doorkomen naar de pols en de arm. Dit zorgt voor een comfortabel, zacht gevoel tijdens het spelen. De Yonex Duora 10 LT is daarnaast ook nog eens 5 gram lichter en wendbaarder dan de Yonex Duora 10, maar de veerkracht van het racket blijft uiteraard behouden. 

Badmintonplanet levert de Yonex Duora 10 LT naar eigen wens, u kunt aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex DUORA 10 LT
Uw waardering