Victor Hypernano X 80

Victor Hypernano X 80

Victor Thruster K 9900

Victor Thruster K 9900

Victor Jet Speed S 06A

De Victor Jet Speed S 06A is Medium flexibel en Even balanced. Het racket komt uit de JetSpeed serie van Victor en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Jet Speed S 06A zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Jet Speed S 06A op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 159,95
€ 89,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
132_1_0
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Wit
Serie JetSpeed
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Even balanced
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 88

Koop nu de Victor Jet Speed S 06A! De Jet Speed S 06A komt uit de JS of Jet Speed collectie van Victor. Doordat het racket even balanced en medium flexibel is, heeft u uitstekende mix tussen power en controle tijdens rallies. De Victor Jet Speed S 06A voelt erg licht en snel aan en heeft een extra dunne steel. Bestel nu dit geweldige all-round racket!

Badmintonplanet levert de Victor Jet Speed S 06A naar eigen wens. U kunt aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Jet Speed S 06A
Uw waardering