Victor Jet Speed S 06A

Victor Jet Speed S 06A

Victor Thruster K 55

Victor Thruster K 55

Victor Thruster K 9900

De Victor Thruster K 9900 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de Thruster K serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Thruster K 9900 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Thruster K 9900 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 239,95
€ 149,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
137_9_9
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Oranje, Zilver
Serie Thruster K
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Ultra HI-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 91

Koop nu de Victor Thruster K 9900! De Victor Thruster K 9900 komt uit de Thruster K collectie van Victor. Ervaar de nieuw frame structuur met sterker materiaal voor een verhoogde smash power. De krachtige Thruster K 9900 is voorzien van een grote sweetspot waardoor je zeer sterke smashes kunt geven. De ultra dunne steel zorgt voor een uiterst snelle swingsnelheid als gevolg van verhoogde aerodynamica, waardoor spelers nog sneller kunnen reageren. Badmintonplanet levert de Victor Thruster K 9900 naar eigen wens. U kunt hieronder aangeven hoe u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Thruster K 9900
Uw waardering