Yonex Nanoray Theseus

Yonex Nanoray Theseus

Yonex Arc Saber Zeus

Yonex Arc Saber Zeus

Victor Jet Speed S 12

De Victor Jet Speed S 12 is Stijf en Head heavy. Het racket komt uit de JetSpeed serie van Victor en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Victor Jet Speed S 12 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Victor Jet Speed S 12 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 13 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 239,95
€ 159,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4005543132092
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Victor
Hoes Hele rackethoes
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Groen, Zwart
Serie JetSpeed
Maximale bespankracht in KG 13
Materiaal Ultra HI-Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Flexibiliteit Stijf
Gewicht in Gram 92

Koop nu de Victor Jet Speed 12! De Jet Speed 12 komt uit de JS of Jet Speed collectie van Victor. Doordat het racket stijf is, heeft u meer controle over uw badmintonslagen. Het racket is iets 'head heavy', waardoor deze extra ondersteuning biedt bij het slaan van een smash. Het racket voelt erg licht en snel aan, dit komt met name door de nieuwe technologieën die in het racket verwerkt zijn. Namelijk PYROFIL, dat ontwikkeld is door het merk Mitsubishi en het Nano Fortifyte materiaal. Het racket heeft een extra dunne steel en een kleiner racket blad. Badmintonplanet levert de Victor Jet Speed 12 naar eigen wens. U kunt hieronder aangeven met welke snaar u het racket wenst te ontvangen. Staat de gewenste snaar er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice. De Victor Jet Speed 12 wordt geleverd met een bijbehorende hoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Victor Jet Speed S 12
Uw waardering