Yonex Nanoray Orion (DEMO)

Yonex Nanoray Orion (DEMO)

Victor Jet Speed S 12

Victor Jet Speed S 12

Yonex Nanoray Theseus

De Yonex Nanoray Theseus is 1790 en 1795. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray Theseus zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray Theseus op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 9 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 0,00
€ 0,00
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4549317544433
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 9
Materiaal Graphite
Gewicht in Gram 87

De Yonex Nanoray Theseus heeft een steel van grafiet en een blad van aluminium. De steel is medium flexibel, dit heeft voor u als speler het voordeel dat er een goede balans is tussen power en controle. Het racket voelt daarbij erg licht omdat de gewichtsverdeling onderin het racket ligt (head light balans). Het gewicht van het racket is ongeveer 87 gram. Bent u dus op zoek naar veel racketsnelheid en een goede balans tussen power en controle? Bestel dan deze Yonex Nanoray Theseus. Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray Theseus standaard bespannen in een bijpassende rackethoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray Theseus
Uw waardering