Yonex Nanoray Areion

Yonex Nanoray Areion

Yonex Nanoray Theseus

Yonex Nanoray Theseus

Yonex Nanoray Orion (DEMO)

De Yonex Nanoray Orion (DEMO) is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray Orion (DEMO) zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray Orion (DEMO) op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 89,95
€ 47,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
yon-nan-ori
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Bladvorm Isometrisch
Kleur Rood, Zilver
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 87

De Yonex Nanoray Orion heeft een flexibele steel. Dit heeft als voordeel dat u de shuttle makkelijk hard weg kan slaan. Het racket voelt daarbij licht aan omdat de gewichtsverdeling onderin het racket ligt (head light balans). Het gewicht van het racket is ongeveer 87 gram. Bent u dus op zoek naar veel racketsnelheid en veel power? Bestel dan deze Yonex Nanoray Orion.

Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray Orion standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray Orion (DEMO)
Uw waardering