Yonex Isometric Lite 2 Blauw

Yonex Isometric Lite 2 Blauw

Yonex Nanoray Orion (DEMO)

Yonex Nanoray Orion (DEMO)

Yonex Nanoray Areion

De Yonex Nanoray Areion is Flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray Areion zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray Areion op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 10.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 89,95
€ 69,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
4549317340820
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Geel, Wit
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 10.5
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Flexibel
Gewicht in Gram 87

De Yonex Nanoray Areion heeft een flexibele steel. Dit heeft voor u als speler het voordeel dat u de shuttle makkelijk hard weg kan slaan. Het racket voelt daarbij erg licht omdat de gewichtsverdeling onderin het racket ligt (head light balans). Het gewicht van het racket is ongeveer 87 gram. Bent u dus op zoek naar veel racketsnelheid en veel power? Bestel dan deze Yonex Nanoray Areion.

Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray Areion standaard bespannen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray Areion
Uw waardering