Yonex Isometric Lite 2 Oranje

Yonex Isometric Lite 2 Oranje

Yonex Nanoray Areion

Yonex Nanoray Areion

Yonex Isometric Lite 2 Blauw

De Yonex Isometric Lite 2 Blauw is 1790 en 1794. Het racket komt uit de serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Isometric Lite 2 Blauw zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Isometric Lite 2 Blauw op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1973 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 59,95
€ 44,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
yonexisometriclite2blauw
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Materiaal Graphite
Gewicht in Gram 88

Bestel hier de Yonex Isometric Lite 2. De Yonex Isometric Lite 2 heeft de gewichtsverdeling in het midden (even balanced), tevens heeft dit racket een medium flexibele steel. Dat maakt dat dit een mooi allround badmintonracket is. Het gewicht van het racket is ongeveer 88 gram. Badmintonplanet levert de Yonex Isometric Lite 2 bespannen met een BG55 met een bladhoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Isometric Lite 2 Blauw
Uw waardering