Yonex SHB 65R2

Yonex SHB 65R2

Yonex Nanoray 200 Aero

Yonex Nanoray 200 Aero

Yonex Arc Saber 8PW

De Yonex Arc Saber 8PW is 1790 en 1794. Het racket komt uit de 2153 serie van Yonex en heeft een lengte van 1881 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Arc Saber 8PW zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Arc Saber 8PW op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 1970 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 139,95
€ 108,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1080908
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex

Hier kunt u de Arc Saber 8PW bestellen. Dit even balanced badmintonracket met Isometric frame is een zeer goed racket voor de gemiddelde en gevorderde badmintonner. Dit racket is uitgerust met een nieuwe technologie, het heeft namelijk een taps toelopende steel. Dankzij deze nieuwe techniek wordt de flexibiliteit van het racket vergroot wat ten goede komt aan de overdracht van power naar de shuttle. 

Bij de Arc Saber 8PW wordt het merendeel van de tubings voor een enkele snaar gebruikt. Dit houdt in dat er meer tubings aan het frame zijn toegevoegd, waarmee het snarenpatroon is verbeterd. 

 

Badmintonplanet levert de Yonex Arc Saber 8 PW naar eigen wens met bijpassende rackethoes. Hieronder kunt u de snaar en het aantal kilo's selecteren waarmee u het racket wenst te ontvangen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Arc Saber 8PW
Uw waardering