Yonex Arc Saber 8PW

Yonex Arc Saber 8PW

Yonex Nanoray 100 SH

Yonex Nanoray 100 SH

Yonex Nanoray 200 Aero

De Yonex Nanoray 200 Aero is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray 200 Aero zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray 200 Aero op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 149,95
€ 99,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1410200
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Bladvorm Isometrisch
Kleur Wit
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht frame in U 4U
Gewicht in Gram 84

Hier kunt u de Yonex Nanoray 200 Aero bestellen, een head light racket met een nieuwe technologie in het frame. Het racket is uitgerust met de Aero Fin technologie, waarbij de top van het frame dunner is en de onderkant van de kop dikker. Dit zorgt ervoor dat de luchtweerstand bij de top van het racket met 7.3% wordt verminderd, zodat het racket nog sneller door de lucht kan bewegen. Het dikkere frame aan de onderkant van het racketblad zorgt ervoor dat het racket meer terugslag heeft. 

 

Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray 200 Aero naar eigen keuze met een bijpassende rackethoes. U kunt de snaar en het aantal kilo's selecteren. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray 200 Aero
Uw waardering