Yonex Nanoray 200 Aero

Yonex Nanoray 200 Aero

Yonex Nanoray 80 FX

Yonex Nanoray 80 FX

Yonex Nanoray 100 SH

De Yonex Nanoray 100 SH is Medium flexibel en Head light. Het racket komt uit de Nanoray serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Nanoray 100 SH zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Nanoray 100 SH op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 139,95
€ 94,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1410100SH
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Bladvorm Isometrisch
Kleur Blauw, Zwart
Serie Nanoray
Maximale bespankracht in KG 11
Materiaal High Modulus Graphite
Gewichtsverdeling Head light
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht frame in U 3U
Gewicht in Gram 87

Hier kunt u de Yonex Nanoray 100 SH bestellen, een head light racket met een stijve steel. Dit racket is uitgerust met een nieuwe technologie, het heeft namelijk een taps toelopende steel. Dankzij deze nieuwe techniek wordt de flexibiliteit van het racket vergroot wat ten goede komt aan de overdracht van power naar de shuttle. Het grote voordeel van dit head light racket is dat tijdens de slag de snelheid van de kop van het racket wordt versneld. 

 

Badmintonplanet levert de Yonex Nanoray 100 SH naar eigen keuze met een bijpassende rackethoes. U kunt de snaar en het aantal kilo's selecteren. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Nanoray 100 SH
Uw waardering