Victor SH-A960 DF

Victor SH-A960 DF

Yonex Mens Polo 10249EX Blauw

Yonex Mens Polo 10249EX Blauw

Yonex Astrox 7

De Yonex Astrox 7 is Medium flexibel en Head heavy. Het racket komt uit de Astrox serie van Yonex en heeft een lengte van 67.5 CM.
Badmintonplanet kan de Yonex Astrox 7 zo aanpassen dat deze perfect bij je past. Kies de bespanning en/of de grip als je het racket bestelt.
De professionele bespanners van Badmintonplanet bespannen je Yonex Astrox 7 op de beste machines en weten alles over je racket en de snaren!
De maximale geadviseerde bespankracht van dit racket is 11.5 kilo. Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan deze kilo’s vervalt de garantie van je racket. Merk zelf het verschil en kies de opties die het beste bij je passen.

Adviesprijs: € 99,95
€ 79,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
1430105
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometrisch
Kleur Navy
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 11.5
Materiaal Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Medium flexibel
Gewicht in Gram 85
De Yonex Astrox 7 is een allround racket dat uw gehele spel ondersteunt. De mediumflex steel zorgt ervoor dat u zowel de clear gemakkelijk kunt slaan alsmede de shuttle precies neer kunt leggen. De gewichtsverdeling in de top verbetert de smash, maar ook biedt dit racket ondersteuning bij een snelle slagenwisseling. Het innovatieve Rotational Generator System is speciaal ontwikkelt om het hedendaagse spel te optimaliseren. Door de verhoogde snelheid van het spel is het steeds belangrijker om een harde en scherpe smash te slaan en dat is nu precies wat deze technologie ondersteunt. Dus bent u op zoek naar een echt allround racket dan raden wij van harte dit frame aan.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 7 bespannen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 7
Uw waardering