Gratis verzending bij aankoop HEAD sokken

Yonex Astrox 99 LCW

Niet op voorraad
SKU
1430010lcw
 Bekijk producteigenschappen

Advies prijs: € 249,95
€ 169,95
incl. BTW
 Gratis verzending als je nog voor € 200,00 koopt.

incl. BTW

Betaalmogelijkheden


Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometric
Kleur Groen, Paars
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf

Hier kunt u de Yonex Astrox 99 LCW bestellen. Dit racket is de Lee Chong Wei editie van de Yonex Astrox 99.

De Yonex Astrox 99 LCW is bedoeld voor de gevorderde/ profesionele speler en biedt meer power bij elke slag. In de Astrox 99 LCW wordt gebruik gemaakt van een nieuw soort grafiet in het hele racket, namelijk NAMD. Het grootste verbeterpunt van dit nieuwe materiaal is dat de steel sneller terugschiet op het moment van slaan, zodat er hogere snelheden bereikt kunnen worden met de smashes. Juist omdat het hele racket met dit materiaal is gemaakt, wordt de contacttijd met de shuttle verdubbeld, waardoor de slagen explosiever zijn dan ooit. Dit 'Head Heavy' racket is geschikt voor aanvallende spelers die graag extra power in de smashes willen. De stijve steel biedt badmintonners zeer veel controle tijdens de rallies.

De Yonex Astrox 99 LCW is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash. Het racket heeft daarnaast ook een zeer dunne steel, waardoor het racket nog aerodynamischer door de lucht vliegt.

De Yonex Astrox 99 LCW heeft een vernieuwde kleurstelling. De oranje met zwarte kleur uit het 'normale' Yonex Astrox 99 racket is vervangen door een groen met paarse kleur die door Lee Chong Wei zelf is uitgekozen.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 99 LCW onbespannen. Hieronder kunt u aangeven met welke snaar en hoeveel kilo u dit racket wenst te ontvangen. Staat uw gewenste snaar er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice!

Meer informatie
Merk Yonex
Hoes nee
Bladvorm Isometric
Kleur Groen, Paars
Serie Astrox
Maximale bespankracht in KG 12.5
Materiaal H.M. Graphite
Gewichtsverdeling Head heavy
Frame lengte in cm 67.5
Flexibiliteit Stijf
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yonex Astrox 99 LCW
Uw waardering
* Incl. BTW